Posted on

Качествата на блиндирани врати Картал

Ключове къща

Входната врата е един от най-важните артикули, от който човек има нужда в своя дом и трябва да бъде информиран, преди да предприеме покупка. Ще Ви насочим към врати с неоспорими качества, които са достойни за всяко модерно жилище, осигурявайки му сигурност и красота. Това са входни врати на турския производител Картал.

Характеристики, отличаващи врати Картал от другите блиндирани врати

Едно най-важните качества на блиндираната врата е изолацията, която тя осигурява на дома. Това включва, както топлоизолацията, така и защитата от шум. Не е за пренебрегване и значението на заключващите механизми, бронираните плочи на ключалките и броя на шиповете, влизащи в металната каса. Всичко това включват вратите на Картал, които се пречисляват към високия клас в бранша.

Изолацията им е гарантирана от пълнежа в крилата, който е известен като минерална вата. Освен добрия защитен механизъм, който предоставят бронировката на ключалките и металната каса, шиповете са дълги и пасивни и предпазват вратата да не бъде изкъртена от пантите. Това е възможно в случаите, в които те се падат да са отвън.

Касата, освен че е метална, се регулира и може да бъде в цвят като крилото. Това придава външен вид, който е изцяло завършен.

Ако се замислите, входната врата е в експлоатация много години наред. Всеки ден, като се прибирате от работа, всяка сутрин като излизате, всеки път, когато по някаква причина влизате или излизате от дома си – Вие я ползвате. Обковът, който се предлага, напълно отговаря на масивността на вратите и гарантира безпроблемната им употреба.

Друго, което не е за пренебрегване – разполагат с богат набор от прекрасни дизайни и цветове, които биха могли да се впишат във всеки дом, офис и интериор. Ние смятаме, че това също не е качество от по-малко значение, спрямо по-горе изброените, поради ясната причина, че входната врата е като лице, но на дома Ви!

Можете да предпочетете оптималният вариант, който да се вмества в предвиденият от Вас бюджет. Проучете всички възможни модели, консултирайте се с търговците и направете най-доброто за дома си!