Posted on

Качествата на блиндирани врати Картал

Ключове къща

Входната врата е един от най-важните артикули, от който човек има нужда в своя дом и трябва да бъде информиран, преди да предприеме покупка. Ще Ви насочим към врати с неоспорими качества, които са достойни за всяко модерно жилище, осигурявайки му сигурност и красота. Това са входни врати на турския производител Картал.

Continue reading Качествата на блиндирани врати Картал

Posted on

Предимства на блиндирани врати Картал

блиндирана входна врата картал Т-1002 Сив дъб

Повечето хора търпят с години старата си входна врата – изкривена, ожулена и наранена от всекидневната експлоатация. Друг минус е захабеното уплътнение и некачествен пълнеж на крилото, благодарение на което цялата топлина от дома излиза навън, създавайки излишни разходи.

Най-подходящото решение за проблема е да се отбиете до реномиран шоурум, където да разгледате голямото изобилие от нови, лъскави и висококачествени входни врати. Предлагат се широк спектър от метални китайски и блиндирани турски врати. Също така може да откриете и входни врати, които са за външна употреба. Те са издръжливи на високи температури и влага.

Continue reading Предимства на блиндирани врати Картал

Posted on

Защо да изберем входна врата с марка КАРТАЛ?

Заключваща система на входна врата

Лицето на вашият дом

Входната врата е лицето на всеки дом. Тя говори за цялостната му визия, което безусловно предполага елегантен дизайн, стабилна конструкция и защита.

Continue reading Защо да изберем входна врата с марка КАРТАЛ?

Posted on

Как да изберем входна врата?

Как да изберем входна врата?

Знаете ли, че входната Ви врата може да намали разходите за отопление?

Шумо- и топлоизолацията, характерни за блиндираните входни врати, могат да Ви спестят 10% от разходите за отопление. Това е един от най-важните аспекти при избора Ви на входна врата.

Continue reading Как да изберем входна врата?