Posted on

Предимства на блиндирани врати Картал

блиндирана входна врата картал Т-1002 Сив дъб

Повечето хора търпят с години старата си входна врата – изкривена, ожулена и наранена от всекидневната експлоатация. Друг минус е захабеното уплътнение и некачествен пълнеж на крилото, благодарение на което цялата топлина от дома излиза навън, създавайки излишни разходи.

Най-подходящото решение за проблема е да се отбиете до реномиран шоурум, където да разгледате голямото изобилие от нови, лъскави и висококачествени входни врати. Предлагат се широк спектър от метални китайски и блиндирани турски врати. Също така може да откриете и входни врати, които са за външна употреба. Те са издръжливи на високи температури и влага.

Предимствата на блиндирани врати, идващи от Турция и носещи името Kartal.

Този известен производител ни предоставя седем на брой серии, всяка от които със свое предимство.

  • Але

Вратите от серия Але се отличава със своята щокова каса, вграден праг и изчистен дизайн.

  • Класик

Докато вратите от серия Класик се отличават с метални орнаменти върху самото крило.

  • Панел

Серия Панел предлага осем модела с най-различни фрезовки и цветове.

  • Атмо

Серия Атмо предлага модел Т-712 с UV защита, който е подходящ за къща. Вратата е метална, прахово боядисана, с пълнеж от високо качество минерална вата, която допринася за отлична шумо и топлоизолация. Може да се избират три цвята – Бял, Африка, Златен Дъб.

  • Хармония

Входните врати от серия Хармония са различни с това, че са предназначени за монтаж върху метална каса, която е излята в панела. Предимство е, че има възможност за вътрешно и външно обличане с МДФ профили.

  • Модерн

Моделите от серия Модерн са много предпочитани и желани, тъй като при тях има МДФ обличане, влизащо в цената на вратата. Серията предлага три модела с индивидуален дизайн и цвят.

  • Елеганс

Серията Елеганс предлага най-висок клас блиндирани врати, като те се отличават с 9 см. дебелина на крилото, пасивни шипа – 8 бр., и това съвсем не е всичко! Серията също е с МДФ обличане на всички модели, както и модел с алармена система, която е вградена.

Може да разгледате всички серии на Картал в нашия сайт и да изберете най-подходящата блиндирана врата за Вас!