Posted on

Защо да изберем входна врата с марка КАРТАЛ?

Заключваща система на входна врата

Лицето на вашият дом

Входната врата е лицето на всеки дом. Тя говори за цялостната му визия, което безусловно предполага елегантен дизайн, стабилна конструкция и защита.

Какъвто и избор да направите за входна врата KARTAL, можете да бъдете сигурни и спокойни за качеството и безопасността на Вашия дом. Моделите са изключително разнообразни, с красиви фрезовки на панела и богата цветова гама, което прави вратите удоволствие за сетивата и още по-желани от клиентите.

KARTAL предлага няколко серии турски, входни блиндирани вратиЕлеганс, Модерн, Панел, Класик, АТМО и Але, които се отличават със специфични технически параметри и различни предимства. Сериите включват вечните класически модели, неподвластните на времето и атмосферните влияния входни врати с UV защита и достигат до най-изисканите и модерни дизайни за входни врати – с впечатляващи декоративни каси и панели и иновативни заключващи системи.

Без значение за къде Ви е необходима врата – къща, офис, тухлен или панелен апартамент, винаги си задавате въпроса каква входна врата е подходяща и какво трябва да направите, за да е изборът Ви правилен. Преди да се заемете с избора на блиндирана врата KARTAL, е добре да сте запознати с няколко важни характеристики.

Турски врати Картал

Основните детайли, които правят вратите КАРТАЛ правилният избор.

Първият важен аспект е материалът, от който е направена блиндираната врата. За да е надеждна и сигурна вратата, материалът и покритието, от които е изработена са от особено значение. Структурата на крилата на вратите с марка KARTAL представлява два MDF панела, всеки с широчина 10 мм, между които има метален лист с широчина от 1,5 и/или 1,2 мм. Фрезованите панели са с боядисано от 4 слоя боя и 1 слой лак или ламинирано покритие. Това е сигурен показател за качество и надеждност на вратата.

Вторият важен детайл е заключващата система, която дава сигурност. Някои от моделите са с осем пасивни и шест активни шипа, които при затваряне влизат в касата, с две отделни системи за заключване, всяка от тях с 3 активни шипа, като от вътрешната страна е добавена още една ключалка „Резе“, която остава скрита отвън.

Ако сигурността ви е приоритет, предлагаме модели, които разполагат с 8-точково централно заключване с 8 активни шипа (7 встрани и един горе). Имат трета ключалка вид „Резе” от вътрешната част на крилото. Предимство на тези модели е вградената алармена система, която е с дистанционно управление.

На следващо важно място е шумо- и топлоизолацията на вратите. Турските входни врати KARTAL са с поставени изолационни материали от полистирен или минерална вата. Поставени са също и гумени уплътнения по протежението на крилото и касата. Важно е да изберете врата, която е колкото надеждна, толкова и красива, за да й се радвате за дълъг период от време.

Не на последно място е визията на входната врата. Впечатляващият и модерен дизайн, с който се открояват вратите с марка KARTAL, включва красиви фрезовки, изцяло облечени с MDF декоративни каси и богата цветова гама, които придават изящен и завършен вид. Някои от по-новите серии врати с марка KARTAL предлагат и още предимства като поставена допълнителна MDF лайсна, оформяща рамка на MDF панела.

Турските входни врати KARTAL напълно покриват очакванията Ви и Ви дават много повече! Съобразени с европейските стандарти за качество, вратите гарантират издръжливост, спокойствие и безопасност на Вашия дом.